Els Amics dels Reis Mags estudien una Cavalcada que recórrega tots els barris

Amb la situació de la Covid-19 i les festes que s’han cancel·lat arran d’ella, és normal que les xiquetes i xiquets d’Ontinyent estiguen preocupats pels Reis Mags. Des de l’Associació d’Amics dels Reis Mags d’Ontinyent tranquil·litzen als més xicotets i els recorden que Ses Majestats d’Orient, “encara que no els vegem sempre vénen”.

A més confirmen que des del mes de juny estan treballant per a facilitar l’arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar i que aquests puguen saludar als veïns i veïnes d’Ontinyent. En aquest aspecte, la proposta en la qual s’està treballant des de l’associació seria un canvi substancial en la Cavalcada, que deixaria el seu recorregut habitual per a estendre’s a altres carrers i ser present en tots els barris de la ciutat. En arribar a més carrers es reduiria l’aglomeració de públic.

Aquesta proposta “encara està per perfilar”, i és que des de l’associació expliquen que haurien d’estudiar bé si Ses Majestats d’Orient tindrien suficient temps per a desfilar a la vesprada o necessitarien tot el dia i determinar per què carrers passarien i calcular un horari per a facilitar a la gent que poguera veure’ls sense perill. Un esforç majúscul, tant per part de l’Associació d’Amics dels Reis Mags, com per la dels tres Reis d’Orient, que no volen defraudar a aquells que els esperen amb il·lusió durant tot un any.