“Els arquers estem en contacte per mantenir la moral alta”

L’11 de març va ser l’últim dia que els arquers del Club de Tir amb Arc d’Ontinyent van poder accedir al poliesportiu per tal de practicar el seu esport. El dia 12 de març començaven a entrar en vigor les mesures de restricció que van precedir a l’Estat d’Alarma decretat pel govern espanyol. “Des de la nostra federació ens varen enviar un comunicat posposant-ho tot”, afirma el president del club, Gerard Soler. Al mes de març començava la temporada de tir a l’aire lliure, però “tot s’ha paralitzat. Tecnificacions, concentracions, entrenaments i competicions; des de l’àmbit local al nacional”.

Amb aquesta situació de confinament, els membres del club estan en permanent contacte a través del mòbil i per xarxes socials, “per a saber els uns dels altres i mantenir la moral. Tots tenen tots moltes ganes de tornar a la normalitat i de poder practicar l’arqueria amb la resta de companys”, assegura. De moment, i des de casa, els arquers del club ontinyentí esperen que quan la federació els done llum verda així com i l’Ajuntament de la ciutat “reiniciarem l’activitat, però ni un minut abans”, remarca Soler.

“Els arquers estem en contacte per mantenir la moral alta” El Periòdic d'Ontinyent - Noticies a Ontinyent              “Els arquers estem en contacte per mantenir la moral alta” El Periòdic d'Ontinyent - Noticies a Ontinyent