fbpx

“Els cent anys de l’himne d’Ontinyent són el fil conductor de la festa de Santa Cecília”

Aquest cap de setmana, la Societat unió Artística Musical d’Ontinyent ha fet públic el cartell anunciador de la festivitat en un acte que ha tingut lloc a la Sala Gomis aquest dissabte, 3 de novembre, a les 19.00 hores.

Amb les paraules de Carlos Conca, actual cap de banda de la societat, s’iniciava l’acte donant la benvinguda als assistents, als membres de la junta i als representants de l’Ajuntament d’Ontinyent. Tot seguit, Conca ha presentat el programa corresponent a Santa Cecília 2018, donant pas a la projecció del vídeo explicatiu del cartell protagonista de la vesprada.

Sota els aplaudiments del públic, i al so de l’himne ontinyentí, el dissenyador encarregat de la imatge ha estat l’encarregat d’explicar la creació d’aquesta peça. Segons Valen Bataller, “els cent anys de l’himne d’Ontinyent són el fil conductor de les festes de Santa Cecília”, pel que el retrat de Martínez Valls i una part de la partitura de l’himne són els elements principals del cartell. Així, es pretén rendir homenatge al músic ontinyentí encarregat de compondre l’himne de la ciutat.

Seguidament, la presidenta de la Societat unió Artística Musical, Trini Belda, feia entrega d’un obsequi en agraïment a Valen Bataller, donant pas a un concert de piano a quatre mans que, oferint tres peces de Martínez Valls, donava per finalitzat l’acte i convidava els assistents a degustar un vi d’honor a la cafeteria de la mateixa Sala Gomis.