Els concerts de Mig Any, en directe

La música festera es converteix a partir de demà en la protagonista de les retransmissions online, en directe i a través de streaming des de la pàgina Facebook de El Periòdic d’Ontinyent.

La retransmissió en directe començarà a partir de les 11,15 hores, amb una prèvia del concert que oferirà l’Agrupació Musical d’Ontinyent des del Teatre Echegaray.

Concert especial
Serà, sens dubte, un concert especial, almenys, per als dos directors protagonistes. En la primera part, com és habitual en els concerts de música festera de l’Agrupació convidarà a un compositor. En aquest cas es tracta d’Enrique Alborch Tarrasó, qui va ser director de la mateixa banda entre els anys 2006 i 2013. Les seues obres seran els ingredients del repertori d’aquesta primera part del concert. En la segona, també n’hi haurà un motiu especial, ja que serà l’últim concert per a l’actual director titular de la formació, Juan Daniel Jover, qui s’acomiadarà després del concert de Mig Any. En aquesta segona part està previst que s’estrene alguna peça fins ara inèdita.

I el 25, més
Les retransmissions online de El Periòdic d’Ontinyent tindran continuïtat el diumenge 25 de febrer, també al Teatre Echegaray, amb el concert de la Unió Artística.