fbpx

L’oratge es debat entre l’hivern i la primavera

Després d’uns dies d’autèntic fred, la situació meteorològica a Ontinyent es debat entre l’hivern i la primavera. L’estació més gèlida de l’any comença a acomiadar-se i durant els pròxims dies viurem una barreja entre l’hivern i la primavera.

Segons el meteoròleg Jordi Payà, responsable d’Oratgenet.com, “els mapes a curt termini ho tenen més o menys clar: dijous, divendres i bona part del dissabte tindrem sol, temperatures suaus al centre del dia i nits no massa fredes”.

La “barreja entre l’hivern i la primavera començarà dissabte quan els mapes comencen a no saber per on tirar”. La situació començarà a canviar dissabte de vesprada quan “s’acoste cap a nosaltres un embossament d’aire fred a les capes altes de l’atmosfera estabilitzant l’oratge”. Dissabte “les precipitacions que puguen registrar-se seran anecdòtiques”.

És el diumenge quan s’esperen pluges a la meitat sud de la Comunitat Valenciana i “si van complint-se les previsions, dilluns les precipitacions podrien ser més generals i deixar quantitats més interessants i profitoses”.

Tota la informació sobre l’oratge dels pròxims dies la podeu consultar al detall a la previsió de Jordi Payà a la nostra pàgina web.