Els dorsals solidaris de la Sant Silvestre ja estan a la venda

La 26a edició de la Sant Silvestre Ontinyent, una de les curses popualrs més divertides i que serveix per acomiadar l’any, recaptarà fons a benefici d’Inclou-Tea, Associació per a l’Educació i Inclusió de Persones en l’Espectre Autista de la Vall d’Albaida. Segons ha destacat el regidor d’Esports Óscar Borrell, “Inclou-Tea és una entitat social la qual, pesar què es va crear fa poc temps, s’ha implicat d’una manera molt forta en el teixit associatiu local  i ha col·laborat amb el consistori amb programes com l’Escola de Pares i Mares, en les Jornades d’Educació, en la implantació de l’aula CIL, així com d’un sistema de pictogrames en la ciutat i ara amb la Sant Silvestre”. Per la seua banda, José Antonio Martínez, president d’Inclou-Tea, dóna les gràcies a tots els implicats en l’organització i mostrava la seua satisfacció, perquè “donarem continuïtat als projectes que hem encetat que tenen per objectiu la integració i la visibilitat dels xiquets i xiquetes amb autisme”.

La prova, que està organitzada per l’Ajuntament d’Ontinyent, el Club Atletisme Ontinyent, el Club Triatló Ontinyent, amb la col·laboració del Club Ciclista Ontinyent i Protecció Civil, se celebrarà el 30 de desembre, a les 20 hores, situant-se l’arrancada i la meta en la Plaça Major. “Tots els participants rebran un obsequi en finalitzar d’Inclou-Tea i de l’Ajuntament, a més de l’avituallament”, afirma Borrell. També, se sortejaran regals en el sopar baix braç posterior a la carrera que tindrà lloc en la cafeteria de la Sala Gomis, gràcies a la col·laboració d’empreses, comerços i entitats de la ciutat que se sumen a la festa de la Sant Silvestre. Uns 2.000 dorsals són els que estan disponibles des de dimecres al preu d’1 euro, en diferents punts com: Deportes Rull, Piscina Coberta d’Ontinyent, Poliesportiu Municipal, Kilómetro 42, Lurbel i Ajuntament d’Ontinyent. També podran recollir-se una hora abans de l’inici de la prova. A més, qualsevol persona, participe o no en la cursa, pot comprar el seu dorsal per col·laborar en una bona causa.

Els dorsals solidaris de la Sant Silvestre ja estan a la venda El Periòdic d'Ontinyent - Noticies a Ontinyent

A més, la Sant Silvestre vol estar present a les xarxes socials, per això “s’ha creat l’etiqueta #SantSilvestreOntinyent18, i tots aquells que compren el seu dorsal i es facen una foto i la pugen a Instagram amb aquesta etiqueta, entraran en un sorteig de productes de marxandatge d’Ontinyent des de l’Oficina Jove de l’Ajuntament”.