El parc Mestre Ferrero es convertirà aquest cap de setmana en escenari circense

Durant aquest dissabte i diumenge, com ve sent habitual des de fa anys, la ciutat d’Ontinyent ofereix un gran ventall de possibilitats d’oci i cultural. Durant aquests dies previs al Nadal, l’espectacle de circ Empotrats, el Cant de la Sibil·la, els concerts solidaris de Tot per la Música i la Societat Unió Artística Musical en benefici d‘associacions locals, i el Betlem vivent organitzat pels juniors de Sant Carles omplin l’agenda de la ciutat.

Pel que fa a l’espectacle Empotrats, la companyia Cia la Tròcola ocuparà el parc Mestre Ferrero, aquest diumenge, a partir de les 18.30 hores. A través del joc i fent ús tant del llenguatge musical com de l’humorístic i el poètic, els artistes realitzaran acrobàcies i malabars, oferint una vesprada de circ pensada per a totes les edats. Empotrats ha estat guardonat, aquest 2018, amb el premi FETEN a millor espectacle de carrer nocturn.

Pel que fa als concerts nadalencs solidaris, l’associació cultural Tot per la música d’Ontinyent, conformada per la Banda Simfònica d’Ontinyent, la Banda Jove Tot per La Música i l’escola de música d’Ad Libitum, oferirà aquesta vesprada, a les 17.00 hores, el Concert Reis Solidaris en benefici de l’associació local ANIMA.

D’altra banda, la Societat Unió Artística Musical destinarà els beneficis a l’Associació de Familiars Amics i Malalts d’Alzheimer AFAO. Les interpretacions musicals, que es desenvoluparan sota la batuta de Jesús Barberà, comptaran amb la participació d’Aitana Ferrer com a narradora i cantant. El concert tindrà lloc aquest diumenge, 23 de desembre, a les 12.00 hores al Teatre Echegaray.

Com és tradicional, els Juniors de Sant Carles tampoc deixen de formar part de l’oferta nadalenca d’aquests dies. Aquesta vesprada, de 19.00 a 21.00 hores, i demà, de 18.30 a 20.30 hores, el pati de La Niñez acollirà la posada en escena del Betlem on participen els membres del moviment. A més, dissabte a les 20.00 hores i diumenge a les 19.30 hores, els Juniors de Sant Carles realitzaran dues funcions teatrals.

Durant aquesta vesprada, a les 18.30 i les 19.00 hores, l’investigador de la Universitat de València Pablo Sánchez Izquierdo, oferirà una xarrada, en el marc d’Obres en Diàleg, sobre ‘Lo Feridor’, obra d’Ignacio Pinazo Martínez. El col·loqui , que tindrà lloc a la Casa de Cultura – Palau dels Barons de Santa Bàrbara, conclourà amb una visita guiada a l’exposició Memòria de la Modernitat.

Per completar l’agenda d’oci i cultural d’aquest cap de setmana, aquesta vesprada, a partir de les 20.30 hores, l’església de Santa Maria acollirà la interpretació del cant de la Sibil·la.