La Grossa de Nadal arriba a Ontinyent

Al voltant de 6.000 euros es repartirà cadascun dels guanyadors de la Penya. En total, 400.000 euros que han arribat a Ontinyent en el tradicional sorteig del 22 de desembre.

L’alegria ha esclatat al Bar San Remo d’Ontinyent al voltant de les 12.35 hores del migdia quan els xiquets de San Idelfonso han cantat el 3.347, la Grossa de Nadal. No era per a menys perquè un dècim s’ha repartit entre els membres de la Penya que juga en aquest bar de Sant Rafael.

Seguint la pauta del premi que ha estat molt repartit en tota Espanya, el mateix ha passat amb la participació que ha arribat a Ontinyent. Al voltant de 50 persones han estat les beneficiades d’un pessic que a tot el món li vindrà molt bé.

Les escenes de felicitat s’han anat reproduint a mesura que els premiats anaven arribant al Bar per ratificar que sí, que eixa probabilitat que quasi mai passa, enguany ha passat.

I el mateix ha passat a la població  veïna de Bocairent on també s’ha repartit un dècim del primer premi, concretament al Bar Solbes. Altres 400.000 euros del primer premi que també han arribat a la Vall d’Albaida. Els propietaris assenyalaven que era la primera vegada que venien el primer premi de la Grossa de Nadal però que desconeixien a qui podia haver anat a parar la sort.