Els equips Eset-Ontinet acomiaden l’any amb dues victòries

Els dos equips Eset-Ontinet del Club Martínez Valls Bàsquet tancaven aquest diumenge l’any amb sendes victòries. Totes dues al pavelló d’Ontinyent.

Les primeres a competir, diumenge de matí, eren les jugadores del sènior femení. L’Eset-Ontinet femení s’enfrontava a l’Adesavi. Un partit molt igualat, però en el qual es va notar un canvi d’actitud i compromís a la pista per part de les d’Ontinyent. L’equip no va abaixar el cap fins al final, guanyat l’encontre per 64-57. Amb aquesta primera victòria, el primer equip femení del Martínez Valls Bàsquet rep una dosi de motivació per encarar amb força la segona fase de la competició, després de Nadal.

A la vesprada era el torn de l’Eset-Ontinet masculí, que tornava a jugar a casa després de tres setmanes fora. Els de Saúl Blanco rebien al Dénia Bàsquet, un equip fort a la categoria. El sènior A donava, una vegada més, una mostra a l’afició del gran treball que està fent aquesta temporada i dominava el partit en tot moment. L’encontre finalitzava per 91-66, un resultat que consolida el lideratge de l’Eset-Ontinet a la classificació.