La pista de patinatge en la plaça de Bous de Bocairent protagonitza l’inici de Nadal

El Consell Municipal de la Joventut, el Centre d’Informació Juvenil i l’Ajuntament de Bocairent han impulsat la sisena edició de Nadal Jove, que ofereix activitats lúdiques per a infants, adolescents i joves. La programació va començar dissabte passat amb tallers per als més menuts al Mercat Municipal i la novetat de la pista de patinatge instal·lada a la plaça de Bous.

Segons explica Begoña Perigüell, regidora d’Infància, Adolescència i Joventut, “la pista de patinatge va ser molt ben acollida tant pel veïnat com pels visitants, i, tot i que l’oratge del cap de setmana no va acompanyar, va tindre bona resposta de públic”. En aquest sentit, la responsable municipal anuncia que la voluntat de l’Ajuntament és mantenir aquesta novetat l’any que ve.

Tanmateix, s’han organitzat diferents activitats al llarg del mes de desembre, com el concert de la banda jove de l’AUM de Bocairent el dia 28, el taller de cuina nadalenca el dia 29, la gimcana sobre personatges del Nadal el dia 30 o la sessió centrada en l’home dels nassos per al dia 31, entre altres. A més, el dia 2 de gener serà el torn del musical familiar “Pinotxo” i el dia 3 de gener hi haurà diverses competicions a l’espai jove.