Els festers de Sant Josep viuen els dies grans

Foto: Objetivo 1:1.

Les celebracions en honor a Sant Josep estan entrant en la recta final i ja s’aproximen els dies grans. Hi ha un col·lectiu que viu amb especial il·lusió aquests festejos i és la promoció de festeres i festers de Sant Josep 2023, que enguany està formada per Susana Martínez Soriano, Mayte Silvestre Santainés, Pilar Calabuig Gandía, Francisco Lara Montero, Gonzalo Sanchis Albero i Domingo Tormo Vidal. Per part de la junta festera i de la promoció d’enguany s’ha preparat amb il·lusió tots els actes que “ja tenim costum de fer i amb alguna novetat més, desitjant a tot el veïnat que disfrutem d’unes molt bones festes en honor a Sant Josep”, expliquen.


Els actes per al diumenge, 19 de març, seran els següents:

  • 12.00 hores, Missa Major en honor a Sant Josep, presidida per Rafael Sala.
  • 13.00 hores, Cercavila.
  • 18.00 hores, Processó pels carrers del barri en la qual participen tots els grups de la parròquia, tancant la comitiva anirà la promoció de falleres i fallers i de festeres i festers de Sant Josep 2023.
  • En finalitzar la Processó, es farà el sorteig de 3 reproduccions del quadre de Sant Josep i 3 premis de 200 euros per a comprar en el Comerç In.
  • A continuació, es realitzarà el nomenament de les festeres i dels festers de la promoció de 2024.