Jugadors de l’Eset Ontinet comparteixen un matí de bàsquet amb l’alumnat del CEE Vall Blanca

L’Eset Ontinet masculí rebia una visita molt especial en la darrera jornada. Alumnat del Col·legi d’Educació Especial Vall Blanca d’Ontinyent acudien al pavelló Fernando Rubio, acompanyats de professorat i familiars, per animar i donar suport a l’equip, en el seu encontre amb el SCD Carolinas. Un partit en el qual, l’Eset Ontinet va remuntar un desavantatge de 19 punts, per finalment guanyar l’encontre per 83-80.

Ara, tocava tornar eixa visita i agrair per part del Club Martínez Valls Bàsquet l’ànim que l’alumnat donava a l’equip el diumenge. Així, part de l’Eset Ontinet visitava aquest dimecres les instal·lacions del CEE Vall Blanca. Concretament, fins al centre es desplaçaven Sergio Gómez, Alejo Díaz, Eddie Czerapowicz, Leo López, Lawrence Slim i, l’entrenador, Saúl Blanco.

Durant el matí van dur a terme dues sessions bàsiques de bàsquet amb dos grups d’alumnat, un més jove i altre més major. Han treballat aspectes com la coordinació, el bot, el tir o el treball en equip. A més a més, des del CEE Vall Blanca també han explicat als representants del club com treballen amb l’alumnat del centre i els tallers amb els quals allí compte, gaudint, fins i tot, d’un esmorzar elaborat pel mateix alumnat del taller de cafeteria.

“Ha sigut una experiència molt didàctica i divertida. Per la nostra part estem encantats i esperem poder continuar col·laborant i mantenint aquesta relació entre el centre i el nostre club”, explicava Saúl Blanco.