Els locals del centre cívic del Llombo passaran a ser municipals gràcies a 240.000 euros del superàvit de 2022

Els locals del centre cívic del Llombo passaran a ser municipals gràcies a 240.000 euros del superàvit de 2022. L’espai era visitat aquest matí per l’alcalde, Jorge Rodríguez, la regidora d’Hisenda, Natàlia Enguix, acompanyats per diversos regidors i regidores de l’Ajuntament, per participar d’una roda de premsa on s’anunciava aquesta adquisició.

L’alcalde i la regidora d’Hisenda coincidien en destacar l’estalvi que suposarà adquirir un espai que venia sent utilitzat des de 2008 en règim de lloguer, “quinze anys als quals aquest s’ha convertit en un espai de dinamització de l’activitat cultural, social i fins i tot esportiva al barri, un lloc que no tenia sentit mantenir en règim de lloguer”, explicava l’alcalde.

Jorge Rodríguez exposava que “fer una bona gestió i aconseguir un superàvit com el que hem obtingut en 2022 permet fer front a despeses que d’altra manera no es podria afrontar, i seguint amb la filosofia de reduir la despesa en lloguers, aprofitem aquest superàvit per a continuar està línia i a més a més augmentar el patrimoni municipal”, assenyalava.

La regidora d’Hisenda recordava que el superàvit de 2022, que ascendia a 2,5 milions d’euros, “és fruit d’una gestió eficient, i no sols ens permet afrontar sense tensions de tresoreria les inversions previstes enguany, sinó també atendre de noves com aquesta. Per continuar dinamitzant un barri on el veïnat sempre està implicat i actiu”, manifestava.