Els Monday AITEX Webinars renoven el programa per a formar a les empreses nacionals

La resposta enfront de l’èxit de les anteriors edicions ha implicat que AITEX continue apostant pel progrés i el desenvolupament de les empreses dels àmbits del tèxtil i la cosmètica. Aquesta resposta s’ha materialitzat en un programa ampli de webinars organitzat per a l’últim quadrimestre de l’any, el qual va des del 20 de setembre fins al 29 de novembre.

Monday AITEX Webinars va nàixer fa més d’un any amb l’objectiu d’oferir formació de qualitat a empreses, de manera gratuïta, de la mà dels experts en els diferents camps en els quals treballa l’Institut, que són I+D, Laboratoris i Formació.

Cal recordar que, en les anteriors edicions, van participar centenars d’empresaris, els quals es van connectar a les sessions per a descobrir de primera mà les últimes investigacions, projectes i innovacions tecnològiques, en les quals treballa l’Institut per tal d’aportar valor a les seues empreses i, per consegüent, als llocs de treball.

A més, AITEX ha dissenyat un programa renovat amb el propòsit de continuar oferint formació a les empreses del sector tèxtil i cosmètic. Així, els webinars tindran lloc els dilluns a les 16:00 hores i comptaran amb una duració d’una hora aproximadament. En cada un es tractaran continguts vinculats amb els àmbits d’aplicació on treballa AITEX. Cal destacar que els webinars disposen de places limitades i estan adreçats exclusivament a empreses. No obstant això, la informació es pot ampliar en la web https://www.aitex.es/mondayaitexwebinars/, on també es poden realtzar les inscripcions.