Els Reis Mags arriben amb un descens de temperatures per davall dels 10 °C

El mes de desembre ens ha deixat temperatures pròpies d’altra època de l’any, principalment en el tram final de la mensualitat on s’han registrat els pics més elevats. En l’últim dia de l’any els termòmetres arribaren a registrar 22,2 °C, una sensació tèrmica més propera a la primavera que a l’hivern. Tanmateix, des del dimarts les temperatures a la Península han baixat considerablement degut a l’entrada d’una massa polar procedent de l’Atlàntic. A més, a tot l’interior sud de la província de València hi ha risc per vent amb ratxes màximes de fins a 70 km/ h.

A Ontinyent encara que el sol estarà present durant tot el dia de hui, la temperatura màxima serà de 13 °C, mentre que la mínima se situa en 3 °C, segons les prediccions de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET). En aquest sentit, les temperatures aniran descendint a mesura que cau el dia. Cap a les 18:00 hores, moment en què s’amaga el sol, AEMET preveu que es registren 9 °C. Una sensació tèrmica que seguirà al llarg de la vesprada, quan té lloc la Cavalcada dels Reis Mags que arrancarà a partir de les 18:30 hores. Els graus aniran baixant i a les 00:00 es preveu que el termòmetre marque 5 °C.

Els pròxims dies també es caracteritzen per ser freds, el dijous la mínima serà de -1 °C, així com el divendres. No obstant això, al cap de setmana les temperatures tornaran a pujar gradualment, es preveu una màxima de 16 °C per al dissabte i de 17 °C per al diumenge.