Els terminis d’obra del nou hospital d’Ontinyent s’acompleixen “fidelment”

Una imatge de la reunió per a parlar de les infraestructures.

El director general d’Alta Tecnologia i Infraestructures de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, Jaime Peris, s’ha reunit en la darrer setmana amb la gerent del departament de salut Xàtiva-Ontinyent, Margarita Llaudes. En la reunió s’ha tractat el tema del nou Hospital d’Ontinyent i s’ha informat que “estan complint-se fidelment els terminis de les obres”.

També s’ha parlat sobre l’equipament, tant en aparells clínics com de mobiliari sobre el qual ja treballa el servei de Contractació Administrativa. Cal recordar que la finalització de l’obra de l’Hospital està prevista per al primer semestre de 2023, amb una inversió que superarà els 38 milions d’euros. La gerent del departament, Margarita Llaudes ha “agraït la sensibilitat mostrada per la direcció general d’infraestructures”.

En la reunió també es va sol·licitar la millora d’altres infraestructures del departament com ara l’Hospital de Xàtiva i el centre d’especialitats de Xàtiva. “Amb aquest pla director es pretén actualitzar les necessitats dels espais sanitaris tant d’hospitalització i quiròfans com de serveis centrals i consultes externes. Ja que segons van passant els anys es va augmentant la cartera de serveis i la tecnologia i els espais es queden obsolets”, afegia Llaudes.