Els veïns del Llombo votaran la reordenació definitiva del trànsit en Torrefiel

Els veïns del barri del Llombo votaran del 5 al 7 de febrer si volen que l’avinguda del Comte Torrefiel siga d’un sol o de doble sentit. Així ho han anunciat des de l’Ajuntament d’Ontinyent, després que la reordenació del trànsit en aquesta zona de la ciutat haja creat “cert malestar entre el veïnat”, segons apuntaven en roda de premsa el regidor de Territori, Jaime Peris, i el de Govern Obert, Joan Sanchis.

D’aquesta forma, tots els ontinyentins majors de 16 anys empadronats al barri del Llombo podran votar del 5 al 7 de febrer una d’aquestes dues opcions: doble direcció amb pàrquing en cordó (amb 40 places menys d’estacionament) o direcció única amb pàrquing en bateria i 40 places d’estacionament més. Prèviament, es repartiran fullets al barri per a difondre el procés participatiu, del que hi haurà resultats oficials el 8 de febrer.

Les votacions es podran realitzar per internet, a través de la pàgina web www.ontinyentparticipa.es i de forma presencial en l’Ajuntament i en el centre cívic del Llombo.

Cal recordar que el barri del Llombo va viure una reordenació en el sentit del tràfic dels seus carrers principals després que s’inaugurara la rotonda de Torrefiel, al mes de desembre de l’any passat. Després de dos mesos de prova i a causa de les crítiques expressades pel veïnat de la zona, des de l’Ajuntament han decidit que siguen els veïns qui decidisquen el sentit definitiu del trànsit a l’avinguda Torrefiel.