Els veïns d’Ontinyent demanen càmeres de seguretat als carrers

La nova edició d’Ontinyent Participa ja està en plena ebullició. De les 192 propostes ciutadanes, un total de 46 són les que han passat el sedàs. Les ontinyentines i els ontinyentins que han proposat iniciatives han prioritzat en les seues peticions projectes mediambientals, d’urbanització i il·luminació, socials i esportius. La ciutadania podrà votar, de l’1 a l’14 d’octubre, cinc de les deu propostes finalistes.

Reforçar la seguretat ciutadana amb la instal·lació de “càmeres de seguretat per poder sancionar i evitar desperfectes a la via urbana, com ara dipositar borses de brossa orgànica, mobles, etc. en els contenidors de reciclatge “. Aquesta és una de les propostes que la ciutadania ha plantejat com a prioritària dins de la nova edició d’Ontinyent Participa.

No és l’única iniciativa al·lusiva a instal·lar càmeres a la via pública, ja que també es proposen càmeres de seguretat “en els contenidors del disseminat”.

D’aquesta manera s’exerciria un control sobre alguns punts de la ciutat, per evitar el vandalisme, així com un mal ús dels contenidors.

Aquestes són 2 de les 46 propostes, de les 192 presentades, que han passat les primeres fases. El consistori ha informat que 122 no complien els requisits tècnics i la resta es reiteraven, de manera que s’han fos en les 46 finalistes.