Empat per a Deportivo en l’estrena de Ferrándiz

El Deportivo Ontinyent ha iniciat també la pretemporada. Dijous, el nou entrenador, Cristian Ferrándiz, feia el seu debut en els camps de la Puríssima, en un amistós que enfrontava als locals amb l’Atético Cárcer Càrcer CF Vall de Càrcer, equip que militarà aquesta pròxima temporada en 2a Regional.
Així els primers a marcar eren els de la Vall de Càrcer, que aconseguien l’avantatge en el marcador. Mendi era l’encarregat de reaccionar i estrenar la porteria del rival, deixant el marcador 1-1. I abans del descans, Cambreta marcava un altre gol, de penal, amb el qual el Deportivo Ontinyent es posava per davant. Una primera part dura i complicada, que donava pas a una segona part, en la qual els visitants aconseguien de nou l’empat, complicant el partit per als d’Ontinyent.

Minuts després, Cambreta tornava a ser el protagonista, aconseguint de nou l’avantatge i el 3-2 en el marcador. Però la mala sort i la falta d’encert, feien que els de la Vall de Càrcer aconseguiren saltar al porter del Deportivo i fer el tercer gol, que deixaria el marcador final en el 3-3.

Ferrándiz no aconseguia estrenar-se amb una victòria, però la trobada li servirà per a analitzar els punts a reforçar perquè l’equip s’adapte a l’estil i el model de joc que cerca. Fins al moment l’equip del Deportivo Ontinyent compta amb 18 jugadors, però el nou entrenador no descarta noves incorporacions “m’agradaria arribar als vint, que és un número adequat per a competir” declarava Ferrándiz.