Iker Barbero i Vicent Galbis, noves cares de l’Eset-Ontinet

L’Eset-Ontinet ja té quasi completa la seua plantilla per a la temporada 2021/2022, i és que fa uns dies el Club Martínez Valls Bàsquet ha anunciat dos nous noms: Iker Barbero i Vicent Galbis.

No són noms desconeguts per a l’equip ontinyentí. El primer d’ells, el jugador d’origen basc, va formar part del primer equip en la temporada 2016/2017. Va ser només una temporada, però va ser suficient per a crear un sentiment de pertinença que ha fet que Barbero haja tornat, des d’eixe moment, cada estiu a Ontinyent per treballar com a entrenador en el Campus d’Estiu del Martínez Valls Bàsquet. “Sempre he tingut clar que anava a tornar a Ontinyent, i ara és el moment de fer-ho” explica Barbero.

D’altra banda, Vicent Galbis procedeix de Canals i ha estat jugant les últimes temporades en el NB Xàtiva. Un jugador també conegut per a molts dels components de l’Eset-Ontinet, ja que va formar part del conjunt en la temporada 2015/2016. “Tenia ganes d’un canvi i el projecte actual em cridava l’atenció”, declara Galbis, qui ja està entrenant baix les ordres de Saúl Blanco.

Amb aquestes dues incorporacions l’Eset-Ontinet està quasi complet, a falta d’un nou base.