En març obri un nou hotel de luxe en aquesta zona d’Ontinyent

Amb el nom de Finca La Mixtura, Mark Bosmans e Inge Roest, un matrimoni belga, estan ultimant els detalls per obrir aquest nou espai hoteler a Ontinyent. Tal com ells mateixos expliquen a la seua pàgina web, l’inici d’aquesta aventura es remunta a l’octubre del 2019, quan van fer el pas de comprar una propietat a Ontinyent. Passant l’ermita de Santa Anna, entre el camí de la Garrofera i el de la Verònica, se situa la Finca La Mixtura, una edificació del 1850 que ha estat rehabilitada per albergar el futur hotel.

Dividit en diverses altures, al primer pis se situaran quatre suites de luxe. Cadascuna estarà moblada amb un estil propi. Aquesta planta inclourà una biblioteca i un bany àrab. Mentre que al segon pis hi haurà quatre habitacions més tipus loft. A tot això se li sumarà un restaurant, al qual els propietaris defineixen com una “petita versió” de Mélange, l’establiment que el matrimoni ha regentat fins ara a la ciutat belga de Genk.

La web de Finca La Mixtura està disponible íntegrament en neerlandès, cosa que fa suposar que, almenys inicialment, aquest serà el públic objectiu del matrimoni. La premsa belga ja s’ha fet ressò que els propietaris “del millor restaurant de Genk” marxen “al sol” (referint-se a Espanya) per iniciar una nova aventura professional. A la pàgina web de l’hotel, els propietaris presenten Ontinyent els seus compatriotes com “una ciutat medieval amb una natura bonica”. Així destaquen el nucli antic de la ciutat, les festes de Moros i Cristians, la tradició tèxtil de la ciutat i el Museu del Tèxtil, així com el Pou Clar o la proximitat amb la Serra de Mariola.