Encuentratodo.es, un portal ontinyentí per a vendre en tota Europa

Preparen la seua pròxima campanya centrada en regals per al dia del pare. L’estratègia els portarà a moure-la a través de les diferents xarxes socials, a través d’un potent màrqueting en línia.

Aspiren a convertir-se en l’Amazon que possibilite als comerços situar les seues ofertes de productes d’una forma més senzilla i simplificant els tràmits. “La idea no és competir amb els grans sinó aprofitar-se d’ells, del seu potencial, de la seua inèrcia”, exposa Javier Moscardó, un dels socis de Soluntec. Al costat de Nacho Torró són els artífexs d’aquesta iniciativa, Encuentratodo.es, un portal que pretén vendre en tota Europa.

FASE 1
Però, ara estan en la fase inicial del seu projecte. “No volem obrir des de zero sinó que ara estem centrats en posicionar-nos i crear un volum interessant de visites i moviments. Serà llavors quan obrirem el portal a tercers”, explica Nacho Torró.

Dels seus propis clients han creat una bossa inicial de proveïdors. Llar, cosmètica, esports, decoració, botiga de joguets, sex-shop, cuina i gurmet… l’oferta és àmplia i continua eixamplant-se. A més, el negoci està arrancant i tal com expliquen Moscardó i Torró “anem creixent cap a un volum més que interessant”.

En aquestes primeres setmanes de funcionament, en el qual prioritzen el testatge del servei, a part d’aconseguir les 90.000 referències de productes diversos que poden promocionar-se en 8 idiomes diferents (amb possibilitat de créixer fins a 24 llengües), han tancat 210 comandes, amb una facturació superior als 30.000 euros.

“El que oferim és una eina de treball complementària. Encuentratodo no invalida les webs pròpies de les empreses ni la venda directa a través d’elles, sinó que oferim un portal ben posicionat per a vendre més. Crear una nova botiga en línia requereix una gran inversió. Treballar amb les grans plataformes és complex. Nosaltres oferim alguna cosa que ja està en marxa i que gestiona el producte i el posa en contacte amb els marketplaces destacats com Amazon, Ebay i Cdiscount”, explica Nacho Torró.

CANVI D’HÀBIT
La pandèmia ha incidit en un canvi d’hàbits del consumidor, accelerant la digitalització. “Ho vam veure sobretot en el confinament, la gent s’ha acostumat i ha aprés a comprar en línia. Aquest nou hàbit és ja irreversible”, apunta Torró.


Des de Soluntec es té la convicció que el sector del comerç ha d’escometre, necessàriament, la seua transformació i, a més, de vendre en línia, ha de promocionar els seus propis productes en les plataformes. “El sector del comerç quedarà molt tocat després d’aquesta crisi i ha d’adaptar-se a una tendència global”, exposen els creadors d’Encuentratodo.es, una plataforma que ja ha aconseguit vendre, a més d’Espanya, a França o Suècia.