Enllumenat millora la seguretat dels passos de vianants als barris del Llombo, Sant Rafel i Sant Josep

La Regidoria d’Enllumenat ha anunciat una important intervenció per a millorar la seguretat als passos de vianants dels barris del Llombo, Sant Rafel i Sant Josep. Amb el Pla de Passos Segurs, iniciat fa tres anys, s’ha buscat augmentar la visibilitat en els encreuaments i donar més seguretat.

En paraules del regidor d’Enllumenat Paco Penadés, “el Pla de Passos Segurs ha aconseguit que els conductors no tinguen problemes per a distingir als vianants que creuen, evitant les zones fosques, donant més seguretat als vianants i prevenint accidents”.

Aquesta intervenció ha sigut duta a terme pel personal del departament d’Enllumenat i ha consistit en la instal·lació de projectors LED d’entre 40 i 70 Watts en les columnes existents, a una altura d’entre 4 i 5 metres, segons les necessitats de cada encreuament. D’aquesta manera s’evita la interferència amb les branques dels arbres i no es generen les ombres que dificulten la visió dels conductors.

El regidor Paco Penadés destacava que “aquesta actuació serà una de les més ambicioses dins del Pla de Passos Segurs, ja que es reforçarà la il·luminació en un total de 28 passos de vianants i suposarà una inversió aproximada de 1.500 €”.

Aquesta intervenció es portarà a terme en 3 barris d’Ontinyent. En el barri del Llombo, s’intervindran les avingudes Torrefiel, Generalitat i el Llombo, així com en els carrers Jaume I, Pare Fernando Alcina i Monges Carmelites. També es reforçarà la il·luminació en l’avinguda Vicent Gironés i el carrer Antoni Conca al barri de Sant Rafel, i en l’avinguda Ramón y Cajal i el carrer Enric Valor al barri de Sant Josep.

El regidor d’Enllumenat Paco Penadés aprofitava per a agrair “la col·laboració de totes aquelles persones que han contactat amb la regidoria mitjançant la adreça de correu regidoria.enllumenat@ontinyent.es durant aquests anys. Gràcies a la ciutadania, hem pogut millorar el servici d’enllumenat públic d’Ontinyent”.