Ens Uneix comunicarà el dijous a qui dóna la Diputació de València

Segona ronda de converses mantinguda ahir per la vesprada a la seu del partit Ens Uneix a l’avinguda de l’Almaig. Primera reunió amb la delegació del Partit Popular, amb el candidat a la presidència a la Diputació Vicent Mompó al capdavant. Després, encontre amb els representants del PSPV-PSOE.

En les negociacions, Ens Uneix ha posat damunt la taula la seua condició per investir el popular Vicent Mompó o el socialista Carlos Fernández Bielsa com a nou president de la Diputació. El partit que dirigeix Jorge Rodríguez ha avançat que demanarà una inversió de 15 milions d’euros per a la comarca de la Vall d’Albaida en els pròxims anys. Una inversió que han concretat en 17 actuacions, la majoria d’elles de caràcter social.

El partit independent ha anunciat que el dimecres reunirà els seus alcaldes per traslladar l’estat de les negociacions. A l’endemà, dijous, estan convocats de nou el Partit Popular i el PSPV a una nova ronda de reunions. Serà aleshores quan es comunique la seua decisió sobre quin serà el sentit del seu vot en la sessió d’investidura.

De moment el que ha quedat clar és que Ens Uneix no estarà en cap pacte on estiga VOX.