Ens Uneix demanarà estar al govern de la Diputació de València

El partit de Jorge Rodríguez demanarà formar part del govern de la Diputació de València, així ho acaba d’anunciar l’alcalde d’Ontinyent i líder del partit comarcalista, Ens Uneix, en la primera compareixença pública, després de conèixer la sentència del Cas Alqueria.

 El plan actual per a Jorge Rodríguez “és respirar i viure. Quan et demanen 8 anys de presó tens molta por, angoixa i tristesa. Ens hem llevat de damunt un gran pes, però el mal que han fet és irreparable ”.

Així les coses, Ens Uneix mantindrà Natàlia Enguix com a diputada comarcal, de manera que la sentència no ha alterat els plans inicials que tenia el partit de Rodríguez per a aquest càrrec.

A hores d’ara ja s’han posat en contacte amb Ens Uneix: Vicent Mompó (PP) i Toni Gaspar i Carlos Fernández (PSPV-PSOE) i fins al dia 5 “no començarem a tindre converses”. A més a més, no estan tancats a parlar amb ninguna formació política.

Això si, Jorge Rodríguez afirma que saben ideològicament d’on venen i “no anem a blanquejar a VOX” i que “el nivell de confiança és molt baix” per part de les dos bandes polítiques que es disputen el suport d’Ens Uneix per a formar govern a la Diputació de València.