Ens Uneix posposa a dilluns les negociacions amb socialistes i populars per a la constitució de la nova Diputació de València

El comitè comarcal d’Ens Uneix va decidir anit posposar al pròxim dilluns les negociacions amb socialistes i populars per a la constitució de la nova Diputació de València.

Els alcaldes i alcaldesses d’Ens Uneix van acordar amb la direcció del partit donar-se aquesta setmana per a confeccionar un document en el qual incloure les principals inversions que han d’executar-se aquests anys en els seus municipis amb fons de la institució provincial. Aquests fons procediran d’un annex d’inversions milionari que la diputació aprovarà anualment destinat específicament a Ontinyent i la Vall d’Albaida. “Som una comarca del sud de la província de València que sempre ha estat infrafinançada, aïllada per falta de transport públic de qualitat i una constant falta d’atenció per part de València”, segons el secretari d’organització d’Ens Uneix i alcalde del Palomar, Jordi Vila.

Respecte a les negociacions amb la resta de forces polítiques, el comitè comarcal d’Ens Uneix va recolzar de forma unànime el treball de l’equip negociador i va deixar a les seves mans i en el de la direcció del partit, encapçalada per Jorge Rodríguez, alcalde d’Ontinyent, la decisió última del sentit del vot amb el característic: “el que feu, ben fet estarà”.