‘Entelequia’ suma efectes especials professionals

Les creacions a vegades semblen tindre vida pròpia. Naixen amb unes expectatives i el seu camí va redibuixant-se dia a dia. Aquest és el cas d’Entelequia. Llamada en el tiempo la pel·lícula impulsada per Ontimedia, que ha sumat el suport de la productora Delphis Entertainment, amb la implicació de l’ontinyentí Isaak Gracia i que té previst el seu rodatge en l’estiu de 2021.

Un pas de gegant que se suma a un projecte que vola més enllà del que van imaginar els seus impulsors, com detalla Alejandro Moriana. “Comencem amb un grup reduït de persones i a poc a poc s’està sumant molta gent”, apunta.

Bona mostra d’això és la incorporació d’una escola i distribuïdora de cinema especialista en efectes especials de València, que és amb qui es farà el muntatge posterior. “Tenim departament de 3D, animació, efectes, simulacions… Ho estem portant com si fóra una pel·lícula de Marvel pel que respecta als efectes”, avança l’ontinyentí.

Una altra de les col·laboracions que se sumen a la pel·lícula és la composició de la música a càrrec de l’ontinyentí Saül Gómez, el prestigiós compositor que ja té experiència en aquest camp. El rodatge està previst que tinga lloc durant els tres mesos d’estiu del pròxim any 2021 i la planificació és que el muntatge es faça durant l’any següent per a estrenar en 2022. De moment, compten amb el guió i amb un enregistrament de deu minuts que van realitzar l’any passat i que els està servint de promo i de divulgació per al micromecenatge que està actiu en www.gofundme.com/f/ontimedia.

La pel·lícula s’enclava en el gènere de la ciència-ficció i compte una història ambientada l’any 2032, quan quatre joves innocents i un valuós codi es veuen involucrats per una organització terrorista en una batalla a través del temps per a salvar al món i preservar la realitat. Per a anar posicionant el seu projecte i obtenir visibilitat, però també fons, l’equip d’Entelequia.

Anomenada en el temps està presentant el guió i l’avançament, amb forma de curtmetratge, a diferents concursos com Lift-off sessions; Il Varco International Short Film Festival i Discover film Awards, entre altres.