Dusmel, la millor cuina d’Ontinyent al mòbil

No han sigut pocs els restaurants que han tingut que reduir el seu nombre de taules per la Covid-19. Tampoc han sigut pocs els ciutadans que han preferit evitar les aglomeracions als locals gastronòmics. Però això no vol dir que no es puga gaudir de la millor cuina i oferta gastronòmica sense eixir de casa. Amb este pretext naix Dusmel, una app mòbil que va més enllà del menjar a domicili com hui en dia el concebim.

El confinament va ser el moment en el qual dos joves ontinyentins, amics i companys de pis, van desenvolupar esta idea amb un objectiu doble: d’una banda reactivar la restauració local, perquè quasi tots els locals van haver de pausar la seua activitat econòmica i, d’altra banda, omplir un buit que existia a Ontinyent.

NEGOCI RESPONSABLE
Amb la referència de Glovo o UberEats, plataformes que operen a grans ciutats, com València o Barcelona, on resideixen els joves impulsors de Dusmel, però amb una diferència molt important: s’erradica la figura del fals autònom. Dusmel s’identifica a si mateixa com una empresa responsable i ètica, amb una relació laboral i contractual amb tots els seus treballadors, que estan contractats i donats d’alta en la Seguretat Social Dusmel iniciava la seua aventura l’últim cap de setmana d’agost i, en poc més d’un mes, ja han ampliat el seu equip. Actualment hi ha quatre riders, amb previsions de contractar més personal a causa de l’alta demanda del servei.

OFERTA VARIADA I EN CREIXEMENT
Tapes, entrepans, cuina italiana o asiàtica… l’oferta gastronòmica a la qual la ciutadania d’Ontinyent pot accedir a través de l’app és molt variada. Dusmel va començar oferint servei a domicili d’Aitana Restaurant, Pizzeria Due, Magic Burger, El Taulell i Shushixi de Paixixi. Poques setmanes després es van afegir també el Nou Orba, 100 Montaditos i Borinot Bistró. I això no és tot, ja que pròximament s’ampliarà l’oferta amb quatre nous establiments d’hostaleria de la ciutat entre els quals es troben “alguns dels més emblemàtics de la ciutat”.

SMART DELIVERY
No és només una app de menja a domicili. Dusmel ofereix tota una experiència per al consumidor. A través del mòbil i l’smart delivery, les veïnes i els veïns del municipi no només podran accedir fàcilment a les cartes dels restaurants, sinó que també podran comprovar en temps real l’estat de la comanda i la ubicació del rider que la porta. Per tal de gaudir d’una experiència completament satisfactòria, una vegada entregada la comanda, el client podrà valorar tant el servei com el menjar. Sense cap dubte, una nova manera de consumir, de no deixar en l’oblit als locals gastronòmics d’Ontinyent en uns temps complicats i, sobretot, una nova manera de gaudir de totes les menges dels nostres bars i restaurants.