Es crea la primera companyia d’òpera, sarsuela i musicals a Ontinyent

Ars Lírica és la nova companyia artística que ha nascut a Ontinyent i que compta amb 30 persones, no tan sols de la ciutat, sinó de poblacions de la Vall d’Albaida i comarques veïnes. Una idea que va nàixer de l’ontinyentina, Charo Martos, i que es va forjar amb el temps, sumant-se a la iniciativa persones que ha anat trobant-se en el seu camí, com ara Enrique Jesús Peidro, que és el director.

La companyia va nàixer en el mes de febrer i en aquest temps s’ha formalitzat i actualment els seus integrants estan preparant l’estrena que serà en el mes de desembre, en el Teatre Echegaray d’Ontinyent. Es tracta de ‘Katiuska’, la primera obra lírica de Sorozábal. Es tracta d’una sarsuela-opereta, que tracta una història d’amor en el marc de la Revolució Russa.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell,  que va acompanyar els seus impulsors en l’acte de presentació, destacava que aquesta proposta tindrà el suport municipal i que arriba per cobrir un buit cultural que existia en aquesta disciplina artística. “Volia donar-vos les gràcies per la valentia, perquè no és fàcil i encoratjar-vos a continuar endavant en la vostra tasca”, explicava Borrell.