Ontinyent se suma a la vaga del tèxtil del 19 de juliol

Quasi el centener de delegats i delegades del tèxtil, que van assistir a l’assemblea de CCOO d’indústria en Ontinyent, van acordar per unanimitat sumar-se a la vaga del tèxtil convocada per al pròxim 19 de juliol en tota Espanya.

Els sindicats de la indústria de CCOO expliquen que “quan han passat unes hores de la firma de l’acord de negociació col·lectiva entre CEOE, UGT y CCOO, ha sigut la patronal del tèxtil la primera que no ha respectat les regles del joc acordades”, afirmen en un comunicat. “Ha sigut la negativa de la patronal del sector de tindre fixat un salari mínim de 14.000 euros/any, la que ha trencat les relacions entre CCOO i la patronal, i no este, dispostos a vulnerar l’acord del AENC, ni a devaluar allò que tant és ha costat aconseguir”.

Per tot açò, CCOO indústria “exigeix” que es respecten les regles acordades i no descarten realitzar més accions per a “impedir que es devaluen les condicions salarials, socials i laborals dels treballadors i treballadores ocupats en la indústria”.