Es disparen les dades de Covid-19 a Ontinyent

Continuem mal. Així ho indiquen les xifres de l’última actualització que la Conselleria de Sanitat ha fet a les 10.00 hores.

Segons aquestes dades seguim a l’alça i passem de 594 PCR positives des de l’inici de la pandèmia a 666, el que indica 72 nous casos només des del dimarts. Quant a les PCR positives en els últims 14 dies tornem a tindre rècord, passant de 130 a 190.

Fa uns dies el Govern central anunciava un canvi en el sistema de comptabilitzar els morts i afegia 1.623 més. En el cas d’Ontinyent se suma un nou cas, passant de 9 a 10. Aquest periòdic no ha tingut constància que s’haja produït una nova mort per Covid-19, pel que pot ser que aquesta nova víctima faça referència a la mort d’una veïna d’Ontinyent que aquest mitjà de comunicació ja va denunciar que no apareixia al monitoratge.

Una altra dada preocupant és la incidència, que el dimarts era de 367 i ara està ja en 537. Per fer una comparació, els municipis d’Elda i Petrer, als quals la Generalitat Valenciana confinarà perimetralment aquesta des d’aquesta mitjanit durant dues setmanes, tenen una incidència de més de 881 i 834 respectivament.