El partit de l’Ontinyent 1931, en directe, per internet i per MK Televisió

Torna el nostre futbol. Torna l’equip representatiu de la ciutat. L’Ontinyent 1931 CF torna al seu estadi, després de dos setmanes, per a rebre el Moixent en la seua lluita per intentar estar el més amunt possible en aquesta temporada en la qual s’estrena a la Primera Regional. I el partit serà oferit aquest diumenge, en directe, a partir de les 16:50 hores a través de la pàgina Facebook de El Periòdic d’Ontinyent, en la comunitat de seguidors més gran dels mitjans de comunicació de la nostra zona. El partit, des del Clariano, podrà vore’s en aquest enllaç: https://www.facebook.com/elperiodicdontinyent

No es podrà vore en televisió? També en la pantalla de televisió. Perquè el partit es podrà seguir a través de la MK, la televisió d’ací.

La retransmissió comptarà amb un gran desplegament de recursos tècnics i personals per tal de fer arribar la narració i les imatges d’un partit que es jugarà amb aforament limitat només per a 400 espectadors. Per tant, el servei públic que oferirà aquest programa donarà la possibilitat perquè cap soci es quede sense seguir al seu equip. Estiga on estiga.

La narració estarà comandada per Vicent Gandia, una de les veus més experimentades de la ràdio local a través del programa Benicadell Esportiu. Els comentaris tècnics seran aportats per l’ex entrenador de l’Ontinyent C.F., José Carlos Mullor. A peu de camp, i molt atent al que puga passar a les banquetes, el periodista Santiago Sanchis completarà l’equip de redacció.