Es reparen els danys provocats per la pluja en el Barranquet i l’avinguda Albaida

Tram afectat en el carrer Barranquet.

El departament d’Obres i Serveis Municipals de l’Ajuntament d’Ontinyent està procedint a la reparació dels desperfectes ocasionats per les intenses pluges dels últims dies al carrer Barranquet i l’avinguda d’Albaida.

Concretament, al carrer Barranquet, que comunica l’avinguda de Torrefiel amb la plaça de la Coronació, s’ha enfonsat un tram d’asfalt a causa dels danys patits pel col·lector d’aigües residuals que passa per davall del carrer. D’aquesta manera, es procedirà al canvi d’un tram d’entre 6 i 8 metres lineals d’aquest col·lector, així com a la reposició posterior del ferm afectat per l’actuació.

Pel que fa a l‘avinguda d’Albaida, el terreny va cedir en un tram de la part més baixa per culpa de la circulació anormal de l’aigua subterrània. En aquest cas s’està duent a terme tasques de sanejament per posteriorment procedir també al reasfaltatge del tram. En tots dos casos s’espera que les actuacions estiguen acabades aquest mateix divendres 1 d’abril.

El regidor d’Obres i Serveis Municipals, Manuel Cuesta, explicava que el seu departament també està revisant els camins del disseminat i actuant on s’han detectat desperfectes, “que han estat majoritàriament menors, deguts a xicotetes solsides i despreniments sense gravetat, cosa que hem de celebrar després d’un episodi de precipitacions tan intens i llarg com el que hem viscut”, manifestava.