“És temps de posar els objectius en la temporada de 2021”

Amb un panorama d’incertesa, per a l’escola i els bikers de competició del Club Ciclista Ralph’s Bikes aquest és moment de “repensar les coses, de millorar en allò que volem i tal volta de prendre’s les coses amb més calma i posar els objectius en la temporada 2021. És hora de preparar la pretemporada, tornar a gaudir d’aquest esport sense la pressió competitiva”. És la lectura que fa l’entitat davant el desconeixement d’una data exacta per a tornar a la normalitat esportiva.


ESCOLA
Des del Club Ciclista Ralph’s Bikes van haver d’adaptar-se a les circumstàncies actuals ràpidament. Així que els prop de 20 alumnes que formen l’escola BMX Ontinyent, un projecte que es va posar en marxa el passat mes de setembre de la mà de Pep Blasco i Alberto Peralta, estan rebent taules d’exercicis, “amb la finalitat de mantenir-se en òptimes condicions físiques al mateix temps que divertir i entretenir a tots els alumnes i les seues famílies”. Per tal de tindre un contacte més real, han començat a fer classes virtuals.


COMPETIDORS
Els membres del club que estaven en plena competició en l’àmbit autonòmic i nacional han canviat el seu entrenament en circuit per preparacions en casa, amb cilindres i taules de gimnàstica, que tots fan alhora gràcies a les quedades que organitzen a través de vídeo telefonades.
Per altra banda, l’Escola BMX Ontinyent ha participat en el Pla Esportiu posat en marxa pel consistori amb una masterclass que explicava aquest esport, disciplina del ciclisme, i preparava una rutina d’exercicis per a fer a casa.
“Esperem que un curt termini de temps puga’m reprendre amb totes les mesures que se’ns indiquen l’activitat esportiva i perquè no, l’activitat de totes les escoles esportives”, desitgen des de l’entitat.