Escolars i adults del Triatló Ontinyent tornen a la competició amb el Triatló de Bétera

Triatló Ontinyent. Aquest cap de setmana han tingut lloc a la localitat valenciana de Bétera el Triatló Escolar i el XX Triatló de Bétera. La primera de les proves, emmarcada en la fase autonòmica dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, tenia lloc durant el matí del dissabte 4 de maig.

El XX Triatló de Bétera, pertanyent al calendari de la Lliga de Clubs organitzada per la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana, es va disputar el mateix dia de vesprada.


Pel que fa a la competició escolar, el Club Triatló Ontinyent va estar representat en les tres categories participants. Marc Sanz, Neus Baldo i Joana de Llago van prendre l’eixida en categoria juvenil. En cadets, Jaume Gironés (primer classificat), Ainhoa Montesinos, Hugo Penadés, Celia de Llago, Laia Minguet, Blai Boscà i Joan Torres, van estar els encarregats de representar el club ontinyentí. Joan Puertos, Arnau Sanz, Peret Sancho, Daniela Vidal, Alejandro Bendala i Gerard Puerto completaven la participació ontinyentina en categoria infantil.


Respecte de la prova d’adults, el XX Triatló de Bétera es va desenvolupar per Relleus Mixtos en distància Súper Sprint: 350 metres de natació, 4,5 quilòmetres de ciclisme i 1.500 metres de carrera a peu. El Club Triatló Ontinyent va disposar de tres equips, els quals van estar formats per Pau Minguet, Neus Baldo, Ana María Candrea i Antonio Tortosa; Ainhoa Montesinos, Jaume Gironés, Laia Minguet i Blai Boscà; Marta Tolsà, Sergio Revert, Ana Tolsá i Enrique Torras.


Amb els resultats aconseguits pels esportistes del Triatló Ontinyent en la cursa puntuable per a la Lliga de Clubs Caixa Popular, el club valldalbaidí es col·loca en la posició 14 en categoria masculina i en la posició 10 en categoria femenina, ambdós equips en Primera Divisió.