Especial ‘Fet Ací’. L’encant de la indústria de proximitat

Ontinyent i la Vall d’Albaida té una riquesa industrial molt important. Negocis que han nascut ací, que han crescut i que mantenen la seua essència.

LA TENDA DE SALI, un establiment comercial ontinyentí, dedicat a la costura i la merceria, amb 39 anys de trajectòria darrere de l’aparador, que ara està vivint la segona generació tant en la venda al públic, com en la costura a mida.

En BABIDÚ estan dedicats al disseny i fabricació de moda infantil que porta 28 anys en actius. De tradició cotonera, la firma ontinyentina utilitza excel·lents matèries primes que es tradueix en un producte de qualitat per als més xicotets.

CARNISSERIA I XARCUTERIA RAMÓN. Si per alguna cosa destaca l’establiment és perquè ha sabut mantenir la tradició en les seues elaboracions. Els mètodes de treball casolans s’ha transmès de generació en generació.

CERERIA MOLLÀ 1899 és una empresa ubicada en Albaida ha respectat els mètodes tradicionals i les fórmules mestres que van instaurar els seus fundadors fa més de cent anys en la fabricació de veles.

I LA BOTIFARRERA, on creuen fermament en la ‘Marca Ontinyent’ per això segueixen apostant per continuar en la ciutat. Té més de vuitanta anys d’història. Les llonganisses, botifarres, xoriços o sobrassades són les seues especialitats.

Negocis que són exemple d’aposta pel territori que han nascut i amb vocació de seguir amb el seu caràcter tradicional i artesanal.