Espectacular allunatge en la tenda Vodafone de Daniel Gil

L’estrèpit ha sigut considerable. Els veïns de la zona no donaven crèdit, i alguns d’ells es despertaven en meitat de la nit espantats. Soroll de metalls i vidres rebentats. Un accident? No. Un allunatge en la tenda de telefonia  Vodafone de l’Avinguda Daniel Gil. Ha passat esta matinada i, de seguida, s’han disparat les alarmes de l’establiment.

Un vehicle marca Ford ha sigut l’arma que han utilitzat els lladres per estavellar el turisme en la porta central del local. Eren les 4:20 hores de la matinada i l’assalt ha durat apenes uns quants minuts. Els delinqüents han intentat penetrar en la tenda utilitzant la marxa arrere fins que han aconseguit rebentar l’entrada. Diverses embestides fins que finalment ha pogut accedir, amb el cotxe, a l’interior del comerç.

De moment encara estan avaluant-se les pèrdues que s’han produït. Se sap que han desaparegut no menys de 30 telèfons mòbils que es trobaven en l’exposició del local així com un ordinador portàtil, a més de les quantioses destrosses que s’han patit amb l’acció.