Obrin la rotonda de Torrefiel amb canvis al trànsit

Aquest migdia la consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, Mª José Salvador, inaugurarà el nou accés a Ontinyent des de la carretera CV-81, popularment coneguda com la rotonda de Torrefiel. L’acte institucional servirà per a obrir al trànsit aquesta nova infraestructura i tots els canvis que comporta al barri del Llombo, que començaran a aplicar-se a partir de les 17 hores de hui, moment en el qual ja podran passar vehicles.

Des de l’Ajuntament d’Ontinyent han informat que “el nou accés modificarà l’estructura del trànsit de l’avinguda Comte Torrefiel. D’aquesta manera, dita avinguda que ara és de doble sentit passarà a ser de sentit únic i serà l’entrada a la ciutat des de la CV-81. Amb aquesta modificació, serà el carrer Jaume I el Conqueridor el d’eixida cap a la CV-81. Amb aquests canvis es crearà un ‘anell’ que millorarà la connectivitat entre el Llombo i la ronda sud”.

Amb l’obertura del nou accés, “tots aquells i aquelles que vinguen del Poliesportiu Municipal pel carrer de Santa Teresa hauran d’arribar fins a l’encreuament amb el carrer Jaume I per a continuar cap a la rotonda de la CV-81 i així entrar cap a la ciutat per l’avinguda de la Generalitat”, expliquen des del consistori. Des de l’Ajuntament asseguren que “aquest canvi alliberarà el trànsit en aquest carrer, que no té les condicions urbanes necessàries, segons els estudis tècnics realitzats”.