ESPECTACULAR: Periodicontinyent.com arriba a 18.700 visites en un mateix dia

La situació creada a partir de l’estat d’alerta sanitària i el confinament de la població, així com la paralització progressiva de l’activitat econòmica són les causes d’un augment del consum d’informació diària per part dels ciutadans.

En el cas de la versió online de El Periòdic d’Ontinyent aquesta setmana s’ha arribat a una xifra rècord en una mateixa jornada, amb més de 18.700 visites registrades en la jornada del dimecres 31 de març. Les dades són espectaculars i marquen una fita en les visites acumulades en apenes unes hores a la web www.periodicontinyent.com. La tendència s’ha repetit amb altres dades significatives com les 10.802 visites registrades aquest mateix dijous.

En aquesta entrada massiva de lectors online va influir la informació en primícia que es va donar al voltant de les 16 hores de la vesprada del dimarts amb l’avanç de la segona víctima mortal causada per la pandèmia del coronavirus. La jornada informativa va donar molt ja que, a banda, també es va informar de la situació general de la ciutat a través de la secció ‘Ontinyent En Viu’, que s’ofereix a les 21 hores, en aquesta ocasió amb una notícia audiovisual on s’explicava el desplegament de l’exèrcit als carrers d’Ontinyent, notícia que també s’havia avançat pel matí.

El treball informatiu, amb especial incidència en l’apartat audiovisual, s’ha completat amb una nova secció L’Hospital Informa, gravat pel grup d’infermeres quirúrgiques del centre sanitari d’Ontinyent. La série encetada ha tingut una gran resposta d’audiència.

Les xifres acumulades al llarg d’aquesta última setmana han superat les 55.000 visites en un reconeixement a la tasca informativa que aquest mitjà està desenvolupant en una situació tan extraordinària com la que estem vivint.