Estudien una nova ubicació per a l’espai definitiu de concerts

L’Ajuntament d’Ontinyent està “estudiant” una nova ubicació per a dur a terme un espai per a realitzar concerts. Es tracta de la proposta guanyadora en l’edició de 2018 del programa ‘Ontinyent Participa’ i que actualment, encara està pendent de trobar una ubicació idònia on executar-se. Mentre el consistori troba la localització ideal, els concerts “es realitzaran en l’esplanada de Tortosa i Delgado”.

Cal assenyalar que trobar uns terrenys en els quals situar un espai definitiu per a realitzar concerts, festivals, etc., té certa complexitat, a causa que aquests han de complir amb els informes acústics en tractar-se d’una zona d’espectacles musicals.

Des del consistori, el regidor responsable de l’àrea de Govern Obert i Transparència i Governació, Joan Sanchis, explicava a aquest mitjà en el mes de juny que “volem que aquest projecte no siga solament un espai per a realitzar actuacions musicals, sinó que servisca també com una zona esportiva i d’oci”.
En aquell moment, Sanchis avançava que el consistori barrejava la possibilitat de situar l’espai de concerts en els terrenys que queden sota els camps de futbol de la Puríssima, una superfície que en el futur desenvolupament de la ciutat està contemplada com a zona verda. Però, pel que sembla, des de l’Ajuntament s’ha desestimat aquesta possible ubicació i ara els esforços se centren a trobar una nova zona que complisca amb els requisits i les especifícaciones idònies per a situar el recinte de concerts.