fbpx

Eva Bernabeu presenta una trilogia per a canviar la teua vida

Són moltes les persones que viuen en mode automàtic, sense propòsit i cansades del que fan”. Amb aquesta premissa Eva Bernabeu s’ha endinsat en
l’aventura d’escriure. A principis d’any, la fotògrafa i dissenyadora de l’estudi Hijas de Berna, començava a escriure un llibre, que finalment s’ha convertit en una trilogia anomenada ‘Crea tu propia vida’.

Tal com descriu l’autora, “aquests llibres ens conviden a fer un alt en la vida, que observem el nostre voltant i submergir-nos en el nostre interior per redescobrir-nos”. La trilogia compta amb els escrits de Cristina Serrato i Lain García Calvo, qui és considerat com un dels millors mentors en creixement personal, i amb ella Bernabeu vol “compartir un missatge important, que els límits tan sols existeixen en la ment”.

Com explica l’escriptora novella tots hem passat en la nostra vida per moments durs, ruptures, pèrdues o malalties, “la pregunta és sempre: per què a mi? En el llibre propose que la gent canvie i els anime a preguntar-se, per què m’- ha ocorregut açò?, quin és el propòsit?, quins ensenyaments hi ha darrere?”.

En ‘Crea tu propia vida’, Bernabeu es nodreix de totes les experiències apreses en els últims huit anys. És una narració “unida a exercicis, contes i amb referències a grans avatars de la història”. La presentació de la trilogia en Ontinyent haurà d’esperar al fet que la situació de la Covid-19 ho permeta i es trobe el dia i les instal·lacions adequades. Quan aquesta presentació oficial se celebre, el regidor de Biblioteques i Museus, Ferran Gandia, serà l’encarregat de conduir-la. Però Eva Bernabeu sí que presentarà abans els seus llibres a la localitat veïna de Salem. Serà el pròxim dia 26 de setembre, a les 19.30 hores, en la biblioteca municipal. A més de la presentació, l’autora impartirà també una xicoteta xerrada introductòria, sota el títol ‘La enfermedad como maestra’.

Els llibres es venen de manera online a través de la web www.evabernabeu.com o físicament en La Llibreria, Casa Verda o Hijas de Berna.