Executen millores en el polígon El Pla amb una ajuda de l’IVACE

L’Ajuntament d’Ontinyent està procedint a la millora dels serveis i vials de diversos carrers ubicats al polígon industrial El Pla, amb una intervenció pressupostada en 205.700 euros (iva inclòs) subvencionada per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE). El regidor de Territori, Joan Sanchis, explicava que “és una nova actuació dins la línia en la qual anem treballant als últims anys per millorar els polígons industrials, afavorint així l’arribada de noves empreses i l’augment de la competitivitat de les que ja tenim al nostre terme”.

L’actuació, que ha estat visitada aquesta setmana pel regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, ja ha suposat la renovació i millora del paviment en els carrers Carretera Ermita del Pla, Ordín, Telers, un tram de l’avinguda del Tèxtil; i un camí públic ubicat entre els carrers Devanadores i Madeixes. A les pròximes setmanes es procedirà a completar la millora de les zones verdes dels carrers Jaquard i Balaguera; així com de l’enllumenat públic d’un tram del carrer Diables, que es dotarà de huit nou punts de llum.

Joan Sanchis recordava que “aquest 2022 estem invertint prop d’un milió d’euros als polígons del Pla, Sant Vicent i Casa Balones. En total, als últims anys entre Ajuntament, Generalitat i particulars hem invertit més de 5 milions d’euros en actuacions com aquestes, perquè fer els polígons més eficients, còmodes i transitables és clau per afavorir l’ocupació en una ciutat amb ADN industrial com la nostra”, assenyalava. L’actuació al polígon El Pla té un termini d’execució de quatre mesos i es preveu que estiga finalitzada abans del 31 de desembre.