Els ontinyentins demanen invertir en oci juvenil

L’oci juvenil centra un bon grapat de les propostes que s’han presentat en la iniciativa Ontinyent Participa en la qual els ciutadans poden decidir la destinació de fins a 240.000 euros dels pressupostos en l’apartat d’inversions.

Les propostes d’incrementar l’oci juvenil tenen coherència en una major participació de persones proposants jóvens, tal i com ha explicat la regidora de Govern Obert i Transparència, Natàlia Enguix. En total, enguany, han estat 201 propostes rebudes, el que representa un increment del 5% respecte a les 192 de l’última edició.

A més de l’oci juvenil també s’han registrat propostes relacionades amb la millora de l’enllumenat públic, millores en les instal·lacions esportives i accions relatives a la repoblació forestal o la reducció de cremes agrícoles.

Ara es passarà a la següent fase: l’anàlisi tècnica de les propostes plantejades per determinar la seua viabilitat. Posteriorment els consells sectorials triaran una proposta de les que hagen superat la fase tècnica. Finalment els ontinyentins i ontinyentins es pronunciaran sobre les 10 finalistes en el periode de les votacions populars que es portarà a terme ente el 23 de novembre i el 21 de desembre.