‘Experiència Interior’, les rutes teatralitzades de Jaume I

El programa de rutes nocturnes teatralitzades per la comarca de la Vall d’Albaida torna el pròxim divendres, 17 d’agost, a la ciutat d’Ontinyent. Mitjançant aquest programa, anomenat ‘Experiència Interior’, es pretén donar a conéixer la història de Jaume I per quatre dels pobles de la nostra comarca, on es realitzen distintes rutes teatralitzades. Entre els pobles que formen part d’aquesta iniciativa, impulsada per Connecta la Vall, es troben també les localitats de Llutxent, Bocairent i Albaida.

El passat 13 de juliol, aquesta iniciativa omplia la Vila d’Ontinyent amb la participació dels més menuts, oferint-se una ruta teatralitzada per Ontinyent que rebia el nom ‘Una història de fantasia per a tota la família’, realitzada per Voraserra. A banda de l’itinerari pels carrers de la capital de la Vall d’Albaida, a les 21.30 hores els assistents van triar un dels bars de la ciutat per a, seguidament, gaudir amb l’actuació dels ‘Intocables Big Bang’ a la plaça de la concepció, concert que va estar organitzat per l’Agrupació Musical d’Ontinyent.

Per poder participar en l’activitat del divendres vinent, serà necessari haver realitzat la inscripció, fet que podrà tramitar-se a través de la pàgina web de la Vall d’Albaida www.valldalbaida.com. Així, amb una inscripció gratuïta, es convocarà els assistents a les 20.00 hores per realitzar un recorregut d’aproximadament 1 hora i 30 minuts.