Orlando Ortega, bronze als Europeus de Berlín

Orlando Ortega, l’atleta espanyol vinculat a Ontinyent que ja coneix el que és guanyar una medalla a uns jocs olímpics, va aconseguir la passada nit el bronze a Berlín en els seus primers campionats europeus, després d’haver-se imposat a la seua semifinal amb una marca de 13.21.

A la final, eixint des del tercer carrer, Ortega va tenir una eixida complicada. “Estic segur que, si no hagués tocat la segona tanca, podria haver aconseguit un resultat millor”, explicava mitjançant una entrevista amb la Cadena Ser. Així i tot, l’atleta va poder remuntar les posicions necessàries per aconseguir la tercera posició amb una marca de 13.17.

Ortega, un cop finalitzada la cursa, dedicava la cursa a la seua àvia i familiars, oferint unes paraules d’agraïment cap a la localitat d’Ontinyent, la que per al corredor de tanques és el millor poble d’Espanya.