Fausto Revert, nomenat nou notari d’Ontinyent

La Generalitat Valenciana feia públic fa uns dies el nomenament de quatre places vacants en notaries de la Comunitat. Entre elles una per a Ontinyent, a més de Novelda, Nules i Xeraco. El ple del Consell ha aprovat el decret pel qual es nomena per a la plaça vacant d’Ontinyent al notari Fausto Revert García. De 47 anys, ontinyentí de naixement, ha exercit durant els últims 14 en una notaria de Manlleu.

La vacant que ve a cobrir el nou notari és la que va quedar lliure després de la marxa d’Enrique Martí Sánchez de León, notari que ha exercit durant els últims deu anys en la capital de la Vall d’Albaida i que ara s’ha traslladat a Catarroja.

Per a cobrir aquesta plaça s’ha realitzat una oposició en el col·legi notarial sent valorat en aquest concurs la major antiguitat de la proposta de Fausto Revert entre les quals optaven.

Encara que el nomenament ja és en ferm, està previst que Fausto Revert òbriga la nova notaria a partir de gener de 2024. En un principi, tal com expliquen des del seu despatx, ocuparan les mateixes dependències en Daniel Gil que va deixar Enrique Martí, encara que ja s’estan habilitant
unes altres en la mateixa avinguda, les que ocupava Bancaixa.