Ferran Gisbert produeix als grans músics des d’Ontinyent

La vida professional de Ferran Gisbert, actualment, està entre Barcelona i Ontinyent. Aquest músic i guitarrista ontinyentí ha decidit fer un pas més i donar un impuls a la producció musical, el que marcarà un punt d’inflexió en la seua carrera. La particularitat és que ha escollit la seua casa per a dotar-la amb tecnologia, que li permet tindre el seu estudi de gravació i treballar des d’Ontinyent. I ho fa amb un estil propi, avantguarda i creativitat, marcant així la singularitat respecte dels grans estudis.

La primera producció que va fer Ferran Gisbert va ser el treball dels també ontinyentins, Lemons. “Al principi, treballava d’una manera més convencional, amb un grup que volguera gravar un disc. M’encarregava de la producció, anàvem a un estudi de gravació i dirigia tot el procés de gravació, les mescles, etc. En aquella època podia maquetar des de la meua casa, però havia de recórrer a un estudi de gravació per a poder enregistrar la música. Amb els anys, com que estava funcionant la producció i, a poc a poc, estava equiparant-la en importància a la dedicació a la guitarra, vaig anar ampliant el meu estudi, inicialment especialitzat en guitarres, per a quan feia gravació de guitarres per a artistes”.

La seua vida professional es va creuar Alizzz, productor dels èxits de C. Tangana, i des de l’any passat forma part de la seua banda, amb qui acaba de finalitzar la primera gira. Però aquesta aventura musical només ha fet que començar, ja que a més de guitarra, juntament amb el bateria de la banda, porten la direcció musical de la banda d’Alizzz, i estan preparant la nova gira, que començarà en març.

La seua implicació en la producció i gravació dels últims temes d’Alizzz ha sigut decisiva perquè Ferran fera el pas de tindre el seu propi estudi de gravació, sumat amb el fet de treballar braç a braç amb el productor per a altres artistes destacats de l’escena musical.

A més a més, l’ontinyentí produïrà els nous treballs d’Hermano Salvaje, Juan Belda i Esquina Finlandia.

Tot plegat, una aposta atractiva, personal i única, que fa que grups de fora, per exemple, de València o Barcelona es decidisquen a gravar en l’estudi de l’ontinyentí, que està fent-se un nom com a productor.