Ferran Reig aconsegueix la mínima per al Campionat d’Espanya 

Els atletes Ferran Reig del CAVAOntinyent-Stocklogistic van tindre un llarg cap de setmana de competicions amb bones marques, una mínima i tres medalles, destacant l’actuació de Ferran Reig, qui aconseguia el pas al Campionat d’Espanya.

Divendres es va disputar a Limasol el meeting internacional de Xipre, en el que Orlando Ortega participava en la segona prova de 110 tanques de la temporada i aconseguia el tercer lloc amb 13”72, millorant en quasi dues dècimes el temps aconseguit a Eivissa la setmana anterior.

Dissabte al matí, a Gandia, es va disputar el campionat provincial sub12 en el que participaren cinc atletes. Noa Asensio aconseguia dues medalles en ser or als 1000 llisos i plata al salt de llargada, mentre que Oriol Horcas acabava segon als dos quilòmetres marxa.

 Carmen Bendala, Carlota Calvo i Biel Sanchis aconseguiren millorar les seues marques personals en llargada, 500 i 60 llisos respectivament.

De vesprada es va disputar un control federat a Sagunt, en el que Ferran Reig assolia la mínima de participació per al campionat d’Espanya sub18, que es disputarà al mes de juliol a Màlaga, en la prova dels 3000 llisos amb 8’46”57.

Dani Sanchis i Manel Vañó es quedaren a prop amb 8’54”14 i 8’56”62, marques personals per a tots dos. A més, Jaume Micó millorava els seus temps en 100 i 400 llisos, Neus Asensio feia 1’03” als 400 i Júlia Baldó 10’53” als 3000 llisos.

Diumenge, al provincial de combinades sub14 disputat a València, Joel Gandia finalitzava en novè lloc amb 1557 punts. Pel que fa a les proves en ruta, a la Volta a Peu a Pinet, Alexa Beneyto aconseguia el triomf en categoria aleví femenina.