Festers canvia la gestió de les cadires per a l’Entrada de Moros i Cristians

La Societat de Festers i l’empresa Eventos Gil han decidit rescindir el contracte per a la venda de cadires a les tribunes que s’instal·len pre a presenciar els actes centrals de les Festes de Moros i Cristians, fonamentalment del dia de l’Entrada.

D’aquesta forma la gestió de les cadires deixarà de fer-la l’empresa Eventos Gil i passarà a asumir-la la firma sevillana Romian Producciones.

Està previst que l’última setmana del mes de juliol puguen eixir a la venda, de manera online, la possibilitat d’adquirir entrades per a presenciar l’Entrada del 25 d’agost.

La decisió de rescindir el contracte que encara unia a la Societat amb l’empresa Eventos Gil ha estat comunicada en la reunió de la junta que es va celebrar el divendres per la nit. Cal recordar que l’any passat es van produir problemes sobretot el dia en què eixien a la venda les entrades a través d’internet. Encara que s’havia anunciat que l’inici seria a la mitjanit, la plataforma es va obrir molt abans. Després es va bloquejar. Dies després es van anunciar noves entrades però la quantitat que va eixir a la venda no corresponia a la xifra anunciada, eren moltes menys.

Tots aquests problemes, units als que ja s’arrossegaven d’anys anteriors han provocat que la relació entre Festers i l’empresa toque a la seua fi després de més de quaranta anys.