Festival dels 60, a benefici de l’associació de Parkinson

En arribar abril, l’Associació Parkinson Benicadell celebra el dia mundial d’aquesta malaltia. L’activitat principal serà un gran festival musical dels anys 60 i 70, que tindrà lloc dissabte 30 d’abril. Aquesta cita ja és un clàssic en les iniciatives que el col·lectiu organitza per tal de visibilitzar la malaltia i arreplegar fons. Enguany actuaran els grups Texmons, Élites, Daisons/músics de Camilo Sexto, La Década Marchosa, Saltos, Blue-Velvep (professors del Conservatori) Luis, Miriam i Alba.

Les entrades són un donatiu de 6 euros i es poden comprar en el web de Caixa Ontinyent, a partir del 4 d’abril, o en la seu de l’associació, el CIM de Sant Rafel, dilluns i dimecres d’11.00 a 13.00 hores.

La programació es completa amb un esmorzar de germanor obert a tothom, l’11 d’abril. El preu és de 5 euros i els tiquets es poden comprar al CIM de Sant Rafel fins al 7 d’abril. Aquesta instal·lació municipal centrarà les activitats. Així, l’11 d’abril, d’11.30 a 13.00 hores, hi haurà una xerrada al voltant de les ajudes socials als malalts de Parkinson i de 12.00 a 13.00 hores, xerrada sobre ‘Tècniques de fisioteràpia per als malalts de Parkinson’.

Dimarts 12 d’abril, d’11.00 a 13.00 hores, s’ha previst una jornada de portes obertes amb demostració dels tallers d’estimulació cognitiva i memòria i de logopèdia. Una jornada molt semblant tindrà lloc dimecres 13 d’abril, en aquesta ocasió amb el taller de musicoteràpia i la xerrada ‘L’ortopèdia pot ajudar a les persones malaltes de Parkinson?’. Amb aquesta programació, des de l’Associació Parkinson Benicadell visibilitzen una malaltia que a la Comunitat Valenciana compta amb més de 20.000 persones diagnosticades.